Direct online een lening aanvragen via onderstaande partijen? Kies een gewenste partij en vul de formulieren in. U ontvangt snel informatie over de mogelijkheden.
 

Kredietspotter:

De Leningmakelaar:

De Nederlandse Kredietmaatschappij:

Direct een lening aanvragen

Wilt u een lening aanvragen of vergelijken? Vraag vandaag snel een lening aan! Laat uw gegevens achter en een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Lening aanvragen door heel Nederland
  • Helder en transparant
  • Lening op maat

Snel een lening aanvragen?

Vul vandaag nog het formulier in!

Online geld lenen

Direct online een lening aanvragen via onderstaande partijen? Kies een gewenste partij en vul de formulieren in. U ontvangt snel informatie over de mogelijkheden.
 

Kredietspotter:

De Leningmakelaar:

De Nederlandse Kredietmaatschappij:

Informatie over online geld lenen

Het is tegenwoordig mogelijk om online een lening aan te vragen. In enkele stappen heb je al je gegevens ingevuld en doorgestuurd ter controle. Je hoeft haast niet maar naar een bank kantoor te gaan om nog een lening aan te vragen. Het kan allemaal online nu. Maar hoe zit het met online geld lenen en BKR?

Geld lenen met BKR

BKR is een instantie die leningen registreert. Banken of kredietverstrekkers moeten elke lening aanmelden bij BKR, dit is volgens de weg verplicht. Met BKR worden alle lening aanvragen bekeken, vooral hoe de klant er financieel voor staat. Een bank wil uiteraard weten of de lening ook zal terug betaald worden. Ze gaan geen geld aan je geven als je geen zekerheid kan bieden de maandelijkse aflossingen te blijven betalen. In 91 % van de gevallen zal BKR de lening toestaan en de klant als gunstig beschouwen.

Een goed systeem dus voor banken, maar ook voor jou als lening aanvrager. Je wil niet in een situatie komen waar je teveel leningen hebt open staan en de terug betalingen niet meer kan volhouden. Zo breng je jezelf en je gezin in problemen en zie je voor enige tijd zwarte sneeuw.

Geld lenen zonder BKR

Je kan ook online een lening aanvragen zonder BKR. Stel je hebt een negatieve BKR, door een te hoge lening. Er zijn kredietverstrekkers die een lening zullen geven zonder BKR toetsing. Of dit een goed idee is, moet je zelf uitmaken. Al kan je hier uiteraard best twee keer bij nadenken. Je kan bij veel gemeenten in Nederland geld lenen zonder BKR. Dit kan voor mensen met weinig geld en een laag inkomen. Dan kan je met een lage rente lenen. Dit kan wel enkel en alleen als je een BKR registratie hebt en twee afwijzingen van andere lening aanbieders.

Wil je een lening zonder BKR registratie, dan kan dit negatieve gevolgen hebben, mocht je toch ooit nog een lening willen aanvragen. Want eigenlijk hebben registraties geen nadeel voor je als je gewoon de maandelijkse aflossingen kan blijven betalen.